S-a stins din viață fostul ministrul al Educației Leonid Bujor, la vârsta de 65 de ani. Cu mesaje de condoleanță au venit pe rețelele sociale apropiații acestuia. Conferențiarul universitar Adrian Ghicov a scris pe pagina sa de Facebook că decedatul a fost diagnosticat cu virusul COVID-19.

Leonid Bujor s-a născut pe 27 noiembrie 1955, în satul Singureni, raionul Rîşcani. El era căsătorit și avea doi copii. În 1982 a finalizat studiile la Universitatea de Sat din Moldova, Facultatea de Istorie.

La 25 septembrie 2009, prin decretul preşedintelui Republicii Moldova a fost numit ministru al Educaţiei. În 2005-2009 a fost deputat în Parlament, fiind membru al Comisiei pentru drepturile omului și vicepreședinte al Comisiei cultură, cercetare, educaţie, sport, turism şi mass-media.

În perioada 1999-2005 a deținut funcția de pretor al sectorului Centru, municipiul Chişinău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!