/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

S-a stins din viață fostul ministru al Educației Leonid Bujor

missing
07 ianuarie 2021, ora 13:37

S-a stins din viață fostul ministrul al Educației Leonid Bujor, la vârsta de 65 de ani. Cu mesaje de condoleanță au venit pe rețelele sociale apropiații acestuia. Conferențiarul universitar Adrian Ghicov a scris pe pagina sa de Facebook că decedatul a fost diagnosticat cu virusul COVID-19.

Leonid Bujor s-a născut pe 27 noiembrie 1955, în satul Singureni, raionul Rîşcani. El era căsătorit și avea doi copii. În 1982 a finalizat studiile la Universitatea de Sat din Moldova, Facultatea de Istorie.

La 25 septembrie 2009, prin decretul preşedintelui Republicii Moldova a fost numit ministru al Educaţiei. În 2005-2009 a fost deputat în Parlament, fiind membru al Comisiei pentru drepturile omului și vicepreședinte al Comisiei cultură, cercetare, educaţie, sport, turism şi mass-media.

În perioada 1999-2005 a deținut funcția de pretor al sectorului Centru, municipiul Chişinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram