/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

327 de șoferi, prinși cu viteză excesivă. INSP va intensifica controalele pe traseele din țară

missing
08 ianuarie 2021, ora 15:54

327 de șoferi care circulau cu viteză excesivă, majoritatea se deplasau pe străzile din municipiul Chișinău, au fost depistați și amendați ieri de către Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP.

Potrivit INSP, întrucât urmează încă 2 zile de odihnă, pentru a evita consecințele unor accidente produse din cauza vitezei excesive, aceștia vor intensifica la maximum depistarea șoferilor care nu țin cont de regulile generale în timpul condusului.

Astfel, INSP solicită șoferilor să respecte următoarele recomandări:

– nu depășiți limita de viteză;
– adaptați permanent viteza de rulare la condițiile de drum şi trafic;
– abordaţi curbele uşor, păstrând o viteză redusă şi uniform;
– păstraţi o distanță de siguranță față de autovehiculul care circulă în faţă.

INSP menționează că vor fi prezenți pe toate traseele și drumurile din țară, iar conducătorii auto care depășesc limitat de viteză și pun în pericol viața și sănătatea celorlalți participanți la traficul rutier vor fi sancționați conform legislației, care prevede o amendă de până la 1800 de lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram