Un bărbat din localitatea Pompa, raionul Florești, a murit, după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs în dimineața zilei de 7 ianuarie. Pompierii spun că locuința a luat foc din cauza unei candele lăsate fără supraveghere. 

Pompierii au fost alertați în jurul orei 9:42. O persoană a comunicat că au luat foc bunurile din interiorul casei. Când pompierii au ajuns la fața locului focul era deja stins. Pe podea a fost depistat cadavrul stăpânului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, fără urme de carbonizare.

În urma primelor investigații efectuate la fața locului s-a stabilit că incendiul cel mai probabil a pornit din cauza neatenției la utilizarea focului deschis și anume lăsarea unei candele fără supraveghere. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, pompierii îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, în special la utilizarea focului și surselor de aprindere.

De la începutul anului 2021 în Republica Moldova au avut loc 28 de incendii în care și-au pierdut viața patru persoane, iar în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!