/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O candelă lăsată fără supraveghere a provocat un incendiu la Florești. Un bărbat și-a pierdut viața

08 ianuarie 2021, ora 10:26

Un bărbat din localitatea Pompa, raionul Florești, a murit, după ce casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs în dimineața zilei de 7 ianuarie. Pompierii spun că locuința a luat foc din cauza unei candele lăsate fără supraveghere. 

Pompierii au fost alertați în jurul orei 9:42. O persoană a comunicat că au luat foc bunurile din interiorul casei. Când pompierii au ajuns la fața locului focul era deja stins. Pe podea a fost depistat cadavrul stăpânului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, fără urme de carbonizare.

În urma primelor investigații efectuate la fața locului s-a stabilit că incendiul cel mai probabil a pornit din cauza neatenției la utilizarea focului deschis și anume lăsarea unei candele fără supraveghere. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context, pompierii îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, în special la utilizarea focului și surselor de aprindere.

De la începutul anului 2021 în Republica Moldova au avut loc 28 de incendii în care și-au pierdut viața patru persoane, iar în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram