/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

600 de șoferi au depășit limita de viteză, iar alți 14 au fost prinși în stare de ebrietate în ultimele 24 de ore

09 ianuarie 2021, ora 10:59

În ultimele 24 de ore, pe traseele din țară, circa 600 de conducători auto au depășit limita de viteză, iar alții 14 au fost prinși în stare de ebrietate avansată la volan. Despre aceasta a anunțat Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP.

„Din păcate, unii conducători auto încă nu conștientizează că viteza și alcool la volan duc la cele mai grave consecințe pe drumuri, distrug familii, provoacă decese. Pentru ce? Pentru câteva pahare de alcool și pentru adrenalina de a apăsa pe accelerator”, se arată într-un comunicat al IGP.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, în acest weekend a fost a mărit numărul de ofițeri care vor monitoriza traficul rutier pe toate traseele din țară.

„Toți cei care vor fi depistați încălcând regulile de circulație, vor fi sancționați conform legii”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram