În ultimele 24 de ore, pe traseele din țară, circa 600 de conducători auto au depășit limita de viteză, iar alții 14 au fost prinși în stare de ebrietate avansată la volan. Despre aceasta a anunțat Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP.

„Din păcate, unii conducători auto încă nu conștientizează că viteza și alcool la volan duc la cele mai grave consecințe pe drumuri, distrug familii, provoacă decese. Pentru ce? Pentru câteva pahare de alcool și pentru adrenalina de a apăsa pe accelerator”, se arată într-un comunicat al IGP.

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, în acest weekend a fost a mărit numărul de ofițeri care vor monitoriza traficul rutier pe toate traseele din țară.

„Toți cei care vor fi depistați încălcând regulile de circulație, vor fi sancționați conform legii”, se mai arată în comunicat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!