/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Alertă de incendiu falsă la Spitalul Clinic Republican. La fața locului au fost îndreptate 14 echipaje de pompieri

missing
09 ianuarie 2021, ora 20:10

Alertă de incendiu falsă la Spitalul Clinic Republican. La fața locului au fost îndreptate 14 echipaje de pompieri. Ajunși la fața locului, salvatorii nu au depistat nicio sursă de aprindere. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în această seară pompierii au fost alertați după ce Serviciul 112 a recepționat informația de la o persoană precum că se observă fum în direcția Spitalului Clinic Republican situat pe strada Testimețeanu 29 din municipiul Chișinău.

„Apelul a fost înregistrat la ora 18:02. Conform numărului sporit de intervenție imediat la fața locului au fost îndreptate 14 echipaje de pompieri. Ajunși la fața locului, salvatorii au efectuat recunoașterea minuțioasă a fiecărui etaj din cadrul Spitalului Republican. În urma verificărilor efectuate de echipajele de intervenție nu a fost depistată nici o sursă de aprindere. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite”, se arată într-un comunicat IGSU.

În acest context IGSU îndeamnă cetățenii să fie responsabili și să nu alerteze Serviciile de urgență fără necesitate. În situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram