Alertă de incendiu falsă la Spitalul Clinic Republican. La fața locului au fost îndreptate 14 echipaje de pompieri. Ajunși la fața locului, salvatorii nu au depistat nicio sursă de aprindere. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în această seară pompierii au fost alertați după ce Serviciul 112 a recepționat informația de la o persoană precum că se observă fum în direcția Spitalului Clinic Republican situat pe strada Testimețeanu 29 din municipiul Chișinău.

„Apelul a fost înregistrat la ora 18:02. Conform numărului sporit de intervenție imediat la fața locului au fost îndreptate 14 echipaje de pompieri. Ajunși la fața locului, salvatorii au efectuat recunoașterea minuțioasă a fiecărui etaj din cadrul Spitalului Republican. În urma verificărilor efectuate de echipajele de intervenție nu a fost depistată nici o sursă de aprindere. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite”, se arată într-un comunicat IGSU.

În acest context IGSU îndeamnă cetățenii să fie responsabili și să nu alerteze Serviciile de urgență fără necesitate. În situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!