/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Horoscop. Fecioarele nu mai rabdă să stea deoparte, în timp ce pentru o altă zodie a venit momentul să scape de anumite blocaje

09 ianuarie 2021, ora 09:11

Horoscop sâmbătă, 9 ianuarie. Fecioarele nu mai rabdă să stea deoparte, în timp ce pentru o altă zodie a venit momentul să scape de anumite blocaje. Culorile norocoase ale zilei sunt albastru închis și albastru deschis, iar numerele ce aduc noroc sunt 3, 24, 33 și 57.

Berbec

Partenerul de viață vă susține, iar acesta este un sprijin imens chiar dacă nu va dați seama uneori. Rezultatele muncii voastre sunt încurajatoare și unele semne arată că în sfârșit veți fi recompensat pe măsura efortului depus.

Taur

Anumite câștiguri pot să fi apărut în zilele trecute, numai că trebuie să aveți grijă cum cheltuiți. Acasă lucrurile decurg bine, iar asta trebuie să vă încarce cu energie pozitivă. Evitați orice simțiți că nu corespunde cu această stare.

Gemeni

Anumite lucruri trebuie discutate, numai că ai grijă să fii diplomat în atitudine când o faci. A-ți expune emoțiile nu este un lucru ușor de făcut, dar este necesar pentru a crea o legătură puternică cu acea persoană.

Rac

Casa parteneriatului este cumva încercată de la o perioadă, iar acolo stau împreună karma ta, ego-ul tău și marele benefic. Pe de-o parte ești mulțumit de cum se îndreaptă lucrurile, iar pe de alta ai așteptări și mai mari. Ia fiecare zi așa cum vine.

Leu

Anumite schimbări trebuie făcute de mult timp în viața voastră, mai ales că vreți să vă ocupați mai mult de voi înșivă și de familie. Astăzi e o zi în care puteți începe să vă conturați planurile de viitor.

Fecioară

Evenimentele care se tot întâmplă nu vă afectează poate direct, dar nu puteți sta fără să faceți ceva sau să vă oferiți măcar susținerea. Este important să aveți răbdare și să vă implicați în activități care vă ajută și propria persoană, potrivit impact.ro.

Balanță

Cei din jur vă susțin în tot ceea ce întreprindeți, iar asta vă dă un curaj aparte să socializați și să îndrăzniți să mergeți mai departe. Anumite oportunități pot apărea la interval.

Scorpion

Poate nu trebuie să aștepți să facă partenerul primul pas, ci mai degrabă e un moment bun să îți schimbi tu părerile și să scapi de anumite blocaje care îți stau în drum de ceva timp.

Săgetător

Micul benefic te susține în tot ceea ce ține de vești bune, educație, familie și timp de calitate petrecut alături de oameni dragi. Tu vrei să îți îmbunătățești stilul de viață, iar începutul vine de la punerea în aplicare a unei idei.

Capricorn

Anumite provocări le treci cu brio în această perioadă dacă ești atent și îți dai interesul în ceea ce ține de relațiile cu cei din jur. Anumite persoane mai cu experiență într-un anumit domeniu pot să-ți dea niște sfaturi bune.

Vărsător

Anumite schimbări legate de serviciu se pot anunța cât de curând, iar asta pe de-o parte te mulțumește, iar pe alta te sperie, mai ales că nu ești un mare iubitor al schimbărilor bruște în ceea ce ține de activitatea ta. Bazează-te pe susținerea celor din jur.

Pești

Nu ezita să ceri ajutorul atunci când ești în dificultate, sau atunci când simți că lucrurile nu au ajuns încă acolo unde ți-ai dori. Anumiți oameni au o experiență mai mare decât tine și sunt gata să te susțină.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram