/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O femeie a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuit din Soroca. Ar fi încercat să treacă de la un balcon la altul

missing
09 ianuarie 2021, ora 11:14

O femeie de 64 de ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuit din Soroca. Aceasta ar fi încercat să treacă de la un balcon la altul și nu a reușit să-și mențină echilibrul.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii au fost alertați la ora 03:12 în dimineața zilei de 9 ianuarie. După intervenția salvatorilor de recuperare a femeii, aceasta a fost transportată la spitalul raional cu politraumatism. Cazul este cercetat de organele de drept.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență amintește că în situații de risc oamenii pot solicita ajutorul apelând Serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram