O femeie de 64 de ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc de locuit din Soroca. Aceasta ar fi încercat să treacă de la un balcon la altul și nu a reușit să-și mențină echilibrul.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii au fost alertați la ora 03:12 în dimineața zilei de 9 ianuarie. După intervenția salvatorilor de recuperare a femeii, aceasta a fost transportată la spitalul raional cu politraumatism. Cazul este cercetat de organele de drept.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență amintește că în situații de risc oamenii pot solicita ajutorul apelând Serviciul 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!