Inițial, troleibuzul va circula pe străzile orașului în zilele de sâmbătă și duminică pe o rută care va parcurge cele mai importante puncte de atracție turistică din Chișinău. În restul zilelor, troleibuzul va circula pe una din rutele ordinare deservite de către RTEC. Despre aceasta a anunțat primarul Chișinăului, Ion Ceban.

Potrivit lui Ceban, în troleibuz vor fi difuzate ghidurile audio, create anterior, despre locurile și monumentele istorice ale Chișinăului.

Evenimentul este parte a proiectului dezvoltat în comun cu ANTRIM, în cadrul Planului de acțiuni care presupune dezvoltarea turismului în municipiul Chișinău.

„„Chișinău – capitală turistică”- este denumirea noii strategii de dezvoltare a turismului, care va fi elaborată de către municipalitate în anul 2021. În curs de implementare sunt multe alte proiecte care vor contribui la promovarea turismului în municipiul Chișinău, dar și redescoperirea acestuia de către locuitori și vizitatori”, a menționat Ceban într-o postare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!