Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru 10 ianuarie 2020, potrivit libertatea.ro.

Berbec: Ai în față o zi care va cere foarte multă stăpânire de sine, ca să nu strici și ceea ce nu trebuie stricat, de exemplu relațiile cu superiorii sau cu membrii familiei.

Taur: S-ar putea să te simți dat peste cap de emoțiile intense pe care le vei trăi, fără vreun motiv special. De fapt, nici situațiile nu vor fi ieșite din comun, doar reacțiile tale vor fi așa.

Gemeni: Este o zi în care ar fi cel mai bine să îți propui, cu fermitate, să fii un exemplu pozitiv pentru cei din jur. Chiar dacă vei reuși doar parțial, poți spune că este o victorie întreagă.

Rac: Totul este mai intens astăzi și deși nimic nu e nou, ție s-ar putea să ți se pară că multe situații sunt insuportabile și supărătoare peste măsură.

Leu: Chiar dacă ai impresia că e momentul pentru decizii importante și rezolvări esențiale, nu e chiar așa. Emoțiile sunt cele care coordonează aceste impresii exagerate.

Fecioară: Unele dintre situațiile problematice pot evolua rapid așa cum nu ai fi dorit. Ar fi bine să nu te grăbești cu concluziile sau cu reacțiile categorice.

Balanță: Dorința ta de a te pune la adăpost față de orice fel de lipsuri care ți-ar putea umbri viața, nu justifică anumite reacții și gesturi neplăcute pe care le faci față de apropiați.

Scorpion: Poate că vei simți că îți sunt date peste cap anumite convingeri sau decizii importante. Te poți elibera de multe convingeri păguboase, dacă știi care sunt acestea.

Săgetător: Din păcate, nu te bucuri de încrederea pe care o meriți sau de respectul care ți se datorează, dar asta numai în familie. Motivele sunt istorice, așa că trebuie să le cauți în arhivă.

Capricorn: Este posibilă o explozie temperamentală, care nu te caracterizează, dar va provoca o undă de șoc printre apropiați. Totul va avea, însă, un preț care nu îți va fi pe plac.

Vărsător: Poți descoperi că ești în pragul unei crize de nervi, motivele fiind false pentru că nu apare nimic nou, sunt vechile nemulțumiri pe care le vezi, astăzi, mai mari decât sunt, de fapt.

Pești: Sunt posibile momente tensionate, situații care se complică fără să știi nici tu de ce. Poți simți că e ceva în atmosferă, dar vestea bună e că acest ceva ține doar azi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!