Un caz tragic a avut loc pe 9 ianuarie în orașul Drochia. Un bărbat și-a găsit fratele fără suflare într-un apartament, într-o baltă de sânge. Victima avea 41 de ani și provenea din localitatea menționată mai sus. 

Poliția spune că a fost înștiințată în jurul orei 10:50 de către fratele victimei, care a cerut ajutor pentru a-și găsi ruda. Deplasându-se la locul de trai al decedatului, polițiștii l-au găsit în bucătărie, jos la podea, într-o baltă de sânge. Bărbatul avea semne de moarte violentă.

Corpul neînsuflețit a fost îndreptat spre expertiza medico-legală. În prezent se întreprind măsuri de investigații și acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a făptașului. Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!