/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Tragedie la Drochia. Un bărbat și-a găsit fratele fără suflare, într-o baltă de sânge

missing
10 ianuarie 2021, ora 11:44

Un caz tragic a avut loc pe 9 ianuarie în orașul Drochia. Un bărbat și-a găsit fratele fără suflare într-un apartament, într-o baltă de sânge. Victima avea 41 de ani și provenea din localitatea menționată mai sus. 

Poliția spune că a fost înștiințată în jurul orei 10:50 de către fratele victimei, care a cerut ajutor pentru a-și găsi ruda. Deplasându-se la locul de trai al decedatului, polițiștii l-au găsit în bucătărie, jos la podea, într-o baltă de sânge. Bărbatul avea semne de moarte violentă.

Corpul neînsuflețit a fost îndreptat spre expertiza medico-legală. În prezent se întreprind măsuri de investigații și acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a făptașului. Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram