Primăria Chișinău va convoca o celulă de criză pentru gestionarea situației de iarnă. Acţiunea vine în contextul prognozelor meteorologice. Pentru această săptămână sunt anunțate ninsori și polei.

Potrivit IPN, la şedinţa operativă a serviciilor municipale, viceprimarul Ilie Ceban a spus că se va interveni pe străzile principale, trotuare şi în alte spații unde va fi necesar.

„Vom monitoriza această situaţie ca să nu ne trezim ca nu s-au coordonat acţiunile: pe o stradă se intervine, iar pe altele două nu. Să fim atenţi în această privinţă şi rog toate structurile să intervină după necesitate”, a fost mesajul viceprimarului.

Aminitm că, pe mai multe trasee din țară se circulă în condiții de iarnă, iar serviciile speciale intervin cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant în toate zonele respective.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!