/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

În Capitală va fi convocată o celulă de criză pentru gestionarea situației de iarnă

missing
11 ianuarie 2021, ora 11:52

Primăria Chișinău va convoca o celulă de criză pentru gestionarea situației de iarnă. Acţiunea vine în contextul prognozelor meteorologice. Pentru această săptămână sunt anunțate ninsori și polei.

Potrivit IPN, la şedinţa operativă a serviciilor municipale, viceprimarul Ilie Ceban a spus că se va interveni pe străzile principale, trotuare şi în alte spații unde va fi necesar.

„Vom monitoriza această situaţie ca să nu ne trezim ca nu s-au coordonat acţiunile: pe o stradă se intervine, iar pe altele două nu. Să fim atenţi în această privinţă şi rog toate structurile să intervină după necesitate”, a fost mesajul viceprimarului.

Aminitm că, pe mai multe trasee din țară se circulă în condiții de iarnă, iar serviciile speciale intervin cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant în toate zonele respective.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram