/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

UPDATE/FOTO/ Grav accident pe traseul Cimișlia - Hîncești. Un tânăr a murit pe loc, iar conducătorul mașinii Dacia a decedat la spital

missing
11 ianuarie 2021, ora 13:23

UPDATE 13:10 În urma traumelor primite în accidentul care a avut loc în dimineața zilei de astăzi, în apropiere de satul Bozieni, a decedat șoferul mașinii de marcă Dacia. Acesta avea 34 de ani și se afla în automobil împreună cu fratele său de 31 de ani, care la acest moment se află internat în spitalul raional Hîncești.

O persoană a murit, iar alte două au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce două mașini s-au ciocnit pe traseul Chișinău – Cimișlia, în apropiere de localitatea Bozieni din raionul Hîncești. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00.

Automobilul de marca Dacia care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hîncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un automobil de marca Volkswagen Transporter.

Automobilul Volkswagen se deplasa din direcția Hîncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Automobilul Dacia, ce aparține unei companii de Taxi, era condus de un bărbat de aproximativ 30 ani, având trei pasageri, toți locuitori ai satului Hîrtop din raionul Cimișlia, printre care doi bărbați de 31 și respectiv 34 de ani, și un bărbat de 29 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Era căsătorit și avea trei copii.

Polițiștii se află la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram