/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Ce ne prezic stelele? Astrologii: În 2021 oamenii se vor elibera un pic... de stresul legat de pandemie

missing
11 ianuarie 2021, ora 07:00

Anul 2021 va fi un an al schimbărilor. Virusul Covid 19 va scădea din intensitate, iar sistemul medical care a fost pus pe brânci din cauza pandemiei, va renaște. Asta spun astrologii, potrivit cărora, bivolul este un animal muncitor, iar oamenii care vor depune eforturi mari, vor face bani și vor avea realizări deosebite. Astrologa Lucia Palii a citit în stele și ne spune cum va fi noul an, dar și ce schimbări se vor produce în politica din țara noastră.

Lucia Palii, ASTROLOGĂ: „Oamenii se vor elibera un pic de fobii, de stresul legat de pandemie, va începe pandemia să mai scadă din primăvară pentru că noi știm că combinațiile și anul 2020 sunt asemănătoare cu alți ani care au format tot așa, epidemii de tip nou”.

Astrologa Lucia Palii mai spune că odată ce pandemia va scădea din intensitate, oamenii vor reveni la vechile obiceie. Astfel că vom scăpa de obositoarea distanță socială, iar oamenii vor socializa mai mult.

Lucia Palii, ASTROLOGĂ: „Din punct de vedere al numerologiei, anul 2021 formează cifra 5 iar, noi știm că cifra 5 este cifra lui Mercur. Mercurul întotdeauna este orientat spre negociere, spre căutarea de eficiență și spre călătorii”.

Nici criza politică din țara noastră nu a fost trecută cu vederea. Astfel, astrologa susține că prima jumătate a acestui an va fi plină de provocări. Potrivit ei, o dată în 29 de ani, Saturnul revine la locul său, iar asta înseamnă că Republica Moldova a trecut testul maturității.

Lucia Palii, ASTROLOGĂ: „Din punct de vedere politic vom avea situații de exces… Este o perioadă destul de serioasă, severă și este foarte important fiecare hotărâre pentru că oricum combinațile negative care le-am avut în anul 2020 ele se mai mențin încă iarna în 2021, deci că ne eliberăm așa de ușor de criză nu vom putea”.

Lucia Palii spune că anul acesta, politicienii vor trebui să se concentreze mai mult pe rezolvarea problemelor din țara noastră.

Lucia Palii, ASTROLOGĂ: „A venit timpul să ne schimbăm atitudinea și să fim gospodari la noi acasă, acesta este accentul de bază care va fi testat în 2021”.

Lucia Palii, ASTROLOGĂ: „…fiecare își va arăta fața, ce intenții au în legătură cu țara nostră și dacă sunt lacomi.

Totuși, dacă e să credem astrelor, cei mai norocoși vor fi copii născuți în anul bivolului de fier. Lucia Palii spune că aceștia vor fi foarte curajoși și energici, fiind considerați un motor al societății.

Lucia Palii, ASTROLOGĂ: „Pe parcursul vieții sunt unele momente foarte norocoase când se dublează norocul și ei pot să fie și conducători, pot să fie și persoane de creație.”

Conform zodiacului chinezesc anul bivolului de metal va începe pe 12 februarie.

REPORTER: Elena Boboc
IMAGINI: Roman Bahnă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram