/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Din nou sezon, la altă oră! TV8 revine în forță

missing
11 ianuarie 2021, ora 09:00

De astăzi, 11 ianuarie, TV8 revine în forță! Principalele talk-showuri politice vor începe la ora 20:00. Astfel, luni, la ora 20:00, Mariana Rață, prezentatoarea Cutiei Negre vă va aștepta în fața micilor ecrane pentru o nouă ediție a emisiunii.

Începând cu 12 ianuarie, cel mai îndrăgit talk show politic, Politica Nataliei Morari va fi difuzat în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20:00. Mai mulți invitați, mai multe subiecte, mai multe întrebări, doar la TV8.

Din 11 ianurie, Știrile cu Iana Stepananeco revin pe micile ecrane. În noul sezon, acestea vor fi live începând cu 22:00. Stați cu ochii pe TV8 pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

În noul sezon și Știrile cu Iulia Budeci vor fi live începând cu ora 22:00.

Talk-showul Întreabă Ghețu revine pe micile ecrane de vineri, 15 ianuarie. Natalia Ursu-Ghetu, realizatoarea emisiunii, vă va aștepta în fața micilor ecrane începând cu ora 20:00.

Revin și Știrile cu Diana Popa! Jurnalista vă va aștepta în fața ecranelor la Știri de luni până vineri la ora 17:00.

Cele mai tari emisiuni și cele mai bune știri doar la TV8. Fiți cu ochii pe noi!

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram