De astăzi, 11 ianuarie, TV8 revine în forță! Principalele talk-showuri politice vor începe la ora 20:00. Astfel, luni, la ora 20:00, Mariana Rață, prezentatoarea Cutiei Negre vă va aștepta în fața micilor ecrane pentru o nouă ediție a emisiunii.

Începând cu 12 ianuarie, cel mai îndrăgit talk show politic, Politica Nataliei Morari va fi difuzat în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20:00. Mai mulți invitați, mai multe subiecte, mai multe întrebări, doar la TV8.

Din 11 ianurie, Știrile cu Iana Stepananeco revin pe micile ecrane. În noul sezon, acestea vor fi live începând cu 22:00. Stați cu ochii pe TV8 pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

În noul sezon și Știrile cu Iulia Budeci vor fi live începând cu ora 22:00.

Talk-showul Întreabă Ghețu revine pe micile ecrane de vineri, 15 ianuarie. Natalia Ursu-Ghetu, realizatoarea emisiunii, vă va aștepta în fața micilor ecrane începând cu ora 20:00.

Revin și Știrile cu Diana Popa! Jurnalista vă va aștepta în fața ecranelor la Știri de luni până vineri la ora 17:00.

Cele mai tari emisiuni și cele mai bune știri doar la TV8. Fiți cu ochii pe noi!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!