Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a și-ar fi înjunghiat amicul de pahar. Incidentul a avut loc în dimineața de 1 ianuarie, într-un apartament de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei.

Potrivit informațiilor oferite de polițiști, care au fost sesizați de locatarii blocului de locuit, în apartament se aflau doi bărbați, unul dintre ei fiind însângerat.

În urma cercetărilor, oamenii legii au depistat că tânărul în vârstă de 24 de ani i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit proprietarul locuinței, în vârstă de 35 de ani. Potrivit inculpatului, cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. La moment se află înafara oricărui pericol. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vina.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor. Acum bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!