/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Tentativă de omor la Botanica. Un bărbat și-a lovit amicul cu un cuțit, după ce au consumat alcool

missing
11 ianuarie 2021, ora 12:50

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a și-ar fi înjunghiat amicul de pahar. Incidentul a avut loc în dimineața de 1 ianuarie, într-un apartament de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei.

Potrivit informațiilor oferite de polițiști, care au fost sesizați de locatarii blocului de locuit, în apartament se aflau doi bărbați, unul dintre ei fiind însângerat.

În urma cercetărilor, oamenii legii au depistat că tânărul în vârstă de 24 de ani i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit proprietarul locuinței, în vârstă de 35 de ani. Potrivit inculpatului, cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. La moment se află înafara oricărui pericol. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vina.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor. Acum bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram