Pe direcțiile principale ale drumurilor naționale, la moment, se circulă fără dificultăți, informează Ministerul Economiei și Infrastructurii. 

Conform Administrației de Stat a Drumurilor, în dimineața zilei de astăzi, în unele raioane ale țării sunt precipitații sub formă de ninsoare slabă. Astfel, starea părții carosabile în zona de Nord este uscată, pe alocuri lunecuș, în Centru – umedă, pe alocuri uscată, iar la Sud – umedă, lunecuș.

Pe drumurile naționale din zona de Nord s-au efectuat lucrări de patrulare, în zona Centru și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecușului.

În procesul tehnologic pe perioada menționată au fost antrenate 42 de utilaje speciale, peste 100 de muncitori rutieri și a fost aplicat 485 de tone de material antiderapant.

Amintim că și pentru astăzi au fost anunțate ninsori în Centrul și Sudul țării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!