/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Fostul șef al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a fost implicat într-un accident la postul vamal Palanca

missing
12 ianuarie 2021, ora 17:37

Rosian Vasiloi, membru în Biroul Permanent Național al Partidului Acțiune și Solidaritate, a fost implicat într-un accident la punctul vamal Palanca. Potrivit IP Ștefan Vodă, accidentul a avut loc ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 13:10.

„Prin telefon a parvenit o informație de la serviciul Direcției Regionale Est a Poliției de Frontieră, precum că la 11.01.2021, ora 13:30, în postul vamal „Palanca”, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se afla la volanul mașinii de model Hyundai Sonata, din neatenție a tamponat indicatorul rutier”.

Foto: IP Ștefan Vodă

În consecință, Vasiloi s-a ales cu un proces contravențional. Fiind testat la aparatul drager, concentrația vaporilor în aerul expirat a constituit de 0,00 mg/l. În urma accidentului rutier nici o persoană nu a avut de suferit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram