Rosian Vasiloi, membru în Biroul Permanent Național al Partidului Acțiune și Solidaritate, a fost implicat într-un accident la punctul vamal Palanca. Potrivit IP Ștefan Vodă, accidentul a avut loc ieri, 11 ianuarie, în jurul orei 13:10.

„Prin telefon a parvenit o informație de la serviciul Direcției Regionale Est a Poliției de Frontieră, precum că la 11.01.2021, ora 13:30, în postul vamal „Palanca”, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se afla la volanul mașinii de model Hyundai Sonata, din neatenție a tamponat indicatorul rutier”.

Foto: IP Ștefan Vodă

În consecință, Vasiloi s-a ales cu un proces contravențional. Fiind testat la aparatul drager, concentrația vaporilor în aerul expirat a constituit de 0,00 mg/l. În urma accidentului rutier nici o persoană nu a avut de suferit.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!