/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Horoscop/ Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 12 ianuarie

12 ianuarie 2021, ora 06:52

Horoscop Berbec – 12 ianuarie 2021: E prea multă tensiune în atmosferă, ca să mai fie nevoie și de tine, să pui paie pe orice foc, mai mic sau mai mare, care îți iese în cale, doar pentru că nu ai chef să fii calm și puțin mai generos decât altădată.

Horoscop Taur – 12 ianuarie 2021: Ar fi util, atât cât se poate, să stai puțin pe gânduri înainte de a vorbi, indiferent cui te adresezi, ca să nu îți complici viața singur. Așa vei avea parte și de mai multă liniște sufletească, și de mici reușite.

Horoscop Gemeni – 12 ianuarie 2021: E adevărat că nu poți controla cel puțin două dintre domeniile importante ale existenței tale, planurile și relațiile de lungă durată, dar poate că nici nu te-ai pricepe prea bine.

Horoscop Rac – 12 ianuarie 2021: Ți se pare că situația e prea instabilă pentru a mai creiona planuri, dar asta te lipsește de un scop sau mai multe, către care să îți direcționezi calitățile și energia.

Horoscop Leu – 12 ianuarie 2021: Dialogurile importante nu vor decurge așa cum te aștepți, mai ales dacă vor fi implicate persoane mai temperamentale, spontane, care nu țin cont de părerile celorlalți.

Horoscop Fecioară – 12 ianuarie 2021: Cea mai arzătoare dorință a ta din acest moment poate fi construită pe o minciună pe care ți-o spui singur, cu o hărnicie demnă de o cauză mai bună.

Horoscop Balanță – 12 ianuarie 2021: Cauți stabilitate, dar găsești haos și cu cât insiști mai mult, cu atât ți se pare că viața ta e mai dezorganizată. Poate ar trebui să apreciezi și lucrurile bune, de zi cu zi, din care să construiești ceva frumos.

Horoscop Scorpion – 12 ianuarie 2021: Deși nu spui mare lucru, atitudinea ta spune totul, mai ales celor care au învățat să vadă dincolo de aparențe. Va veni și momentul în care acești oameni vor vrea să citească și altceva, mai frumos.

Horoscop Săgetător – 12 ianuarie 2021: Consideri că poți face mai mult și că ar fi o risipă regretabilă să nu îți folosești calitățile reale, cele în care și tu crezi, ca să contribui la binele general.

Horoscop Capricorn – 12 ianuarie 2021: Îți poți dărâma relațiile cu cei dragi cu o singură vorbă spusă la nervi și apoi să stai să te întrebi cum s-a ajuns aici. Sau ai putea să selectezi cu mai multă atenție ce spui și cui te adresezi.

Horoscop Vărsător – 12 ianuarie 2021: Sunt posibile certuri aprinse în familie, pornind de la motive vechi și profunde, dar pe care acum le vezi altfel, poate chiar diferit de realitatea a ceea ce a fost.

Horoscop Pești – 12 ianuarie 2021: Vei căuta o cale de a-ți exprima prea plinul de emoții negative și vei găsi destule, numai că orice cale care are efecte nocive asupra altora nu îți va fi de folos, de fapt.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram