/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Important: Persoanele care sosesc în Marea Britanie trebuie să prezinte un test COVID-19 negativ. Când intră în vigoare măsura

missing
12 ianuarie 2021, ora 13:06

Toate persoanele care urmează să călătorească în Marea Britanie trebuie să prezinte un test COVID-19 negativ efectuat în termen de 72 de ore înaintea deplasării. Măsura intră în vigoare începând de vineri, 15 ianuarie. 

Persoanele din ţările cu risc epidemiologic ridicat vizate de măsurile de carantină vor trebui să continue să se auto-izoleze timp de zece zile, chiar dacă au un rezultat negativ la test, au autoritățile britanice.

Guvernul de la Londra a adoptat această măsură cu valabilitate pentru teritoriul Angliei pentru următoarea perioadă până la încheierea actualei stări de lockdown, cu posibilitatea de extindere.

Potrivit informațiilor, copii sub 11 ani vor fi exceptați de la măsura testării.

Călătorii care nu respectă această măsură riscă sancțiune în valoare de 500 de lire sterline.

Amintim că toate persoanele care călătoresc în Marea Britanie trebuie să completeze formularul de localizare, care poate fi găsit pe gov.uk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram