În acest an vom avea parte de Eurovision. Despre aceasta au declarat organizatorii concursului pentru BBC. Și Graham Norton, cel care comentează concursul pentru postul dat de televiziune a confirmat această informație. 

„Cu siguranță că Eurovision se va desfășura și va fi concurență”, a spus comentatorul. Organizatorii concursului au declarat pentru BBC: „Putem confirma că Eurovision Song Contest va avea loc cu siguranță anul acesta”.

În cazul în care reprezentanții țărilor participante nu vor putea evolua din cauza restricțiilor de călătorie sau din cauza auto-izolării, ieșirile scenice vor fi înregistrate.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision, care nu s-a desfăşurat din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus va avea loc între 18 și  22 mai 2021 la Rotterdam, Olanda. Sunt 44 de țări participante.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!