/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

În acest an vom avea parte de Eurovision! Ce spun organizatorii

missing
12 ianuarie 2021, ora 19:23

În acest an vom avea parte de Eurovision. Despre aceasta au declarat organizatorii concursului pentru BBC. Și Graham Norton, cel care comentează concursul pentru postul dat de televiziune a confirmat această informație. 

„Cu siguranță că Eurovision se va desfășura și va fi concurență”, a spus comentatorul. Organizatorii concursului au declarat pentru BBC: „Putem confirma că Eurovision Song Contest va avea loc cu siguranță anul acesta”.

În cazul în care reprezentanții țărilor participante nu vor putea evolua din cauza restricțiilor de călătorie sau din cauza auto-izolării, ieșirile scenice vor fi înregistrate.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision, care nu s-a desfăşurat din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus va avea loc între 18 și  22 mai 2021 la Rotterdam, Olanda. Sunt 44 de țări participante.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram