/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Învestirea lui Joe Biden va avea loc fără public. Poliția a restricționat accesul

missing
12 ianuarie 2021, ora 12:25

Publicul nu va avea acces la Capitoliu în timpul investirii lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite la 20 ianuarie, a anunţat şefa interimară a Poliţiei Capitoliului din Washington, Yogananda Pittman, citată de DPA, transmite agerpres.ro.

Pittman a preluat conducerea de la Steven Sund după ce acesta a demisionat pe fondul criticilor legate de reacţia subalternilor săi în asaltul asupra sediului Congresului SUA de către susţinători violenţi ai lui Donald Trump săptămâna trecută.

Ea a declarat că organele de aplicare a legii la nivel federal, de stat şi local conlucrează la elaborarea unor planuri cuprinzătoare şi coordonate pentru a garanta securitatea.

Mai mulţi ofiţeri de poliţie au fost suspendaţi în timp ce investigaţiile privind revolta din 6 ianuarie continuă, a adăugat ea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram