Flori, baloane, muzică și multe urări de bine. Astfel a fost întâmpinată astăzi jurnalista Natalia Morari, care își sărbătorește astăzi ziua de naștere, de echipa TV8.

Astăzi, Natalia Morari a anunțat că va deveni mămică. „Salut 37! Tu ai venit să schimbi totul în viața mea❤️Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți❤️. Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună, ideală oricum n-am cum să fiu”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Echipa tv8.md îi spune „La mulți ani” și îi urează mari realizări și în continuare!

Mai multe detalii despre surpriza de care a avut parte jurnalista Natalia Morari vedeți deseară la Mercur Retrograd.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!