Șoferul unui Porsche a încercat să apere cu pumnii un loc de parcare, pe care l-a găsit în Capitală. S-a întâmplat aseară, în sectorul Botanica, atunci când el a trecut cu automobilul peste trecerea de pietoni și a urcat pe trotuar în încercarea de a parca în fața unui local. Martorii scriu că, astfel, acesta a fost la un pas de a călca o femeie cu un copil, așa că trecătorii s-au opus. Acest lucru l-a înfuriat, însă, pe șofer și acesta a luat pietonii la pumni.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 19:40, la intersecția străzilor Dacia și Cuza Vodă. Un bărbat de 36 de ani, care se afla la volanul unui automobil de model Porsche, a încercat să parcheze pe trotuar, trecând și peste trecerea de pietoni. Acesta ar fi fost atenționat de către trecători să meargă regulamentar, fapt ce l-ar fi enervat, așa că a sărit la bătaie. Mai târziu, și alți locuitori din zonă au încercat să intervină, pentru a aplana conflictul.

Însă, atunci când a fost audiat de poliție, șoferul a venit cu o versiune proprie, puțin diferită față de ceea ce se poate desluși din imagini.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: „Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, fiind audiat și el, a comunicat că tânărul din intenții huliganice i-ar fi deteriorat bara de la automobil, din ce cauză s-a și iscat conflictul între ei, care a degenerat în bătaie”.

Cazul este înregistrat la Poliție. Urmează să fie audiați și martorii, pentru a fi stabilite toate detaliile incidentului, după care inspectorii vor lua o hotărâre conform legislației.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!