/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/DOC/ Cât a costat vizita Maiei Sandu la Kiev și cu câte mașini a plecat totuși

missing
13 ianuarie 2021, ora 15:23

Maia Sandu dă asigurări că în Capitala Ucrainei, la Kiev, delegația Republicii Moldova în frunte cu ea a plecat cu două microbuze. Totuși, șefa statului a precizat că pe teritoriul Ucrainei delegația a fost însoțită de mașini ale serviciului de securitate ale statului vecin. 

„Am mers cu două microbuze cu colegii mei la Kiev. Pe teritoriul Ucrainei am fost însoțiți mașinile de serviciu ale statului vecin. Pe teritoriul Republicii Moldova am mers cu două microbuze”, a spus Maia Sandu, în cadrul unei conferințe de presă pe 13 ianuarie.

Cât ține despre costul vizitei, Maia Sandu a spus că cel mai ieftin a fost acest itinerar. După conferința de presă purtătoarea de cuvânt a Președinției a oferit detalii. Ea a spus că cheltuielile de cazare pentru Mai Sandu, consilierul general Andrei Spînu și un alt consilier au fost suportate de către partea ucraineană.

„S-a stat o noapte la hotel. O cameră a costat de 85 de euro – la 140 de euro”, a spus purtătoarea de cuvânt Sorina Ștefârță.

UPDATE 15:25 Ulterior, pe site-ul Președinției au apărut informații despre costul vizitei. Suma ajunge la 28 900 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram