/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

No comment: Aspiră la fotoliul de premier

missing
13 ianuarie 2021, ora 21:39

Doi politicieni din la noi din țară și-au anunțat intenția de a candida la funcția de prim-ministru. Este vorba de liderul „Partidului Nostru” Renato Usatîi și președintele Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin. Dacă primul spune că este sigur că candidatura sa nu va fi susținută de parlamentari și astfel se vor crea premise pentru declanșarea alegerilor anticipate, atunci celălalt zice că intenționează să ajungă în fruntea Guvernului pentru a pune capăt crizei politice. De cealaltă parte, președinta Maia Sandu susține că desemnarea unui prim-ministru acum ar duce la amânarea alegerilor anticipate. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram