/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Riscă până la doi ani de pușcărie pentru alertă falsă cu bombă. Un bărbat din Chișinău, reținut

missing
13 ianuarie 2021, ora 13:30

Un bărbat de 38 de ani din Chișinău riscă până la doi ani de pușcărie pentru alertă falsă cu bombă. Totul s-a întâmplat în noaptea de 13 ianuarie, din sectorul Ciocana al Capitalei. Individul a anunțat forțele de ordine precum că în subsolul unui bloc de locuit de pe strada Maria Drăgan se află un obiect explozibil. 

Poliția a fost sesizată în jurul orei 00:30, prin intermediul serviciului 112. La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al Poliției Capitalei, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ciocana, fiind solicitată și intervenția specialiștilor de la ,,Bomteh”.

După ce au verificat subsolul, specialiștii de la serviciul „Bomteh” nu au depistat careva obiecte explozibile. La scurt timp, făptașul a fost identificat. În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina, comunicând că era în stare de ebrietate când a făcut apelul.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal. Actualmente individul este cercetat în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă amendă de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la doi ani. Anterior, bărbatul s-a dovedit a fi judecat pentru vânzarea drogurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram