/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Anunț important pentru persoanele care planifică o călătorie în Anglia. A fost modificată data când trebuie prezentat un test COVID-19 negativ 

missing
14 ianuarie 2021, ora 16:40

A fost modificată data de când devine obligatorie măsura care prevede ca toate persoanele care vor intra în Marea Britanie să prezinte un test la COVID-19 negativ. Astfel, decizia autorităților britanice intră în vigoare din 18 ianuarie curent, ora 04:00 AM.  

Potrivit informațiilor, testul trebuie să fie efectuat în termen de 72 de ore înaintea deplasării în Anglia.

Guvernul de la Londra a adoptat această măsură cu valabilitate pentru următoarea perioadă până la încheierea actualei stări de lockdown, cu posibilitatea de extindere. Copii sub 11 ani vor fi exceptați de la măsura testării.

Persoanele din ţările cu risc epidemiologic ridicat vizate de măsurile de carantină vor trebui să continue să se auto-izoleze timp de zece zile, chiar dacă au un rezultat negativ la test, au autoritățile britanice.

Anterior, măsura urma să fie aplicată începând cu data de 15 ianuarie. Pentru sosirile în Scoția măsura intră în vigoare la 15 ianuarie 2021.

Amintim că toate persoanele care călătoresc în Marea Britanie trebuie să completeze formularul de localizare, care poate fi găsit pe gov.uk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram