/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Autocar cu 20 de pasageri din Republica Moldova, implicat într-un accident rutier în România. Șase femei au fost rănite

14 ianuarie 2021, ora 20:10

Un autocar cu 20 de persoane din Republica Moldova care tranzita România în drum spre Italia a fost implicat într-un accident rutier, la Galaţi. Şase femei au fost rănite, potrivit news.ro.

Accidentul a avut loc, miercuri, pe drumul judeţean 242 E, în localitatea gălăţeană Roşcani.

Autocarul din Republica Moldova intrase în România prin Vama Oancea şi transporta 20 de persoane care mergeau la muncă în Italia.

La Roşcani, în judeţul Galaţi, şoferul a pierdut direcţia autocarului care tracta şi o remorcă plină cu bagajele călătorilor.

„La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar şi remorcă, pe drumul mai sus menţionat, şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei, intrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului, 6 pasageri aflaţi în autocar, cu vârste cuprinse între 21 şi 60 de ani, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând că nu a consumat alcool”, precizează IPJ Galaţi.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pe drumul pe care s-a produs evenimentul, la ora accidentului ningea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram