Directorul artistic al «Ералаш», Boris Gracevschii, a decedat la vârsta de 71 de ani.  Acest lucru a fost anunțat de președintele Consiliului public al Federației Comunităților Evreiești din Rusia, Borukh Gorin, pe Facebook. De asemenea, informația a fost confirmată pentru TASS de către soția lui Gracevschii.

La sfârșitul lunii decembrie, Boris Gracevschi a fost internat în spital din cauza coronavirusului. Înainte de aceasta, Gracevschi fusese tratat acasă de o săptămână. Starea sa a fost evaluată ca fiind în mod constant gravă, acesta fiind plasat în terapie intensivă.

Pe 9 ianuarie, canalul de Telegram Mash scria că Gracevschii a fost indus în comă medicamentoasă. Potrivit lui Baza, pe 11 ianuarie, el și-a recăpătat cunoștința, dar mai apoi starea sa a început să se deterioreze brusc.

Gracevschii s-a născut la 18 martie 1949 la Moscova. În 1968 a absolvit Colegiul de Mecanică din Kaliningrad. A lucrat ca administrator senior la Studioul Central de Film pentru Copii și Tineret „Gorky”.

În 1974, împreună cu dramaturgul Alexander Khmelik, a fondat emisiunea umoristică pentru copii „Ералаш”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!