Licitația privind obținerea dreptului de încheiere a contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul orașului a fost reprogramată. Potrivit unui comunicat emis de Primăria Chișinău, licitația era programată pentru vineri, 15 ianuarie 2021, ora 10:00, și a fost transferată pentru data de 22 ianuarie, ora 10:00.

Decizia a fost luată de Comisia de licitații, ca urmare a numărului mare de cereri depuse, fapt ce a dus la imposibilitatea examinării dosarelor în termenul stabilit.

A treia licitație va avea loc în Sala de Ședințe a Preturii sectorului Buiucani, str. Mihai Viteazul, 2, fără prelungirea termenului de recepționare a cererilor pentru participarea la concursul enunțat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!