După aproape doi ani petrecuți în academia celor Genoa, Daniel Dumbrăvanu și-a făcut debutul pentru echipa mare. Și nu a făcut-o contra oricui, ci contra celei mai puternice echipe din Italia, Juventus, cu Cristiano Ronaldo și Gianluigi Buffon în teren. Echipa lui Dumbrăvanu a încasat două goluri rapide, marcate de Kulusevski și Morata, însă a reușit să restabilească egalitatea, prin Czyborra și Melegoni.

Până la urmă, partida a intrat în cele două reprize adiționale, a câte 15 minute. Daniel Dumbrăvanu a fost înlocuit în minutul 97, iar la scurt timp, Juventus a marcat golul victoriei, prin Rafia. ”Bătrâna Doamnă” s-a impus cu 3 la 2 și s-a calificat în faza sferturilor.

Daniel Dumbrăvanu este un fundaș central, în vârstă de 19 ani, care a semnat cu Genoa în 2018. Până atunci, moldoveanul a reprezentat-o pe Zaria Bălți. Următorul meci, Genoa îl va avea duminică, contra lui Atalanta.

Autor: Alex Macovei

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!