/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Debut contra lui Ronaldo și Buffon, pentru moldoveanul Dumbrăvanu. Fotbalistul de doar 19 ani a debutat pentru Genoa, într-un meci din Cupa Italiei

14 ianuarie 2021, ora 16:46

După aproape doi ani petrecuți în academia celor Genoa, Daniel Dumbrăvanu și-a făcut debutul pentru echipa mare. Și nu a făcut-o contra oricui, ci contra celei mai puternice echipe din Italia, Juventus, cu Cristiano Ronaldo și Gianluigi Buffon în teren. Echipa lui Dumbrăvanu a încasat două goluri rapide, marcate de Kulusevski și Morata, însă a reușit să restabilească egalitatea, prin Czyborra și Melegoni.

Până la urmă, partida a intrat în cele două reprize adiționale, a câte 15 minute. Daniel Dumbrăvanu a fost înlocuit în minutul 97, iar la scurt timp, Juventus a marcat golul victoriei, prin Rafia. ”Bătrâna Doamnă” s-a impus cu 3 la 2 și s-a calificat în faza sferturilor.

Daniel Dumbrăvanu este un fundaș central, în vârstă de 19 ani, care a semnat cu Genoa în 2018. Până atunci, moldoveanul a reprezentat-o pe Zaria Bălți. Următorul meci, Genoa îl va avea duminică, contra lui Atalanta.

Autor: Alex Macovei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram