Două rute de microbuz din Chișinău au fost suspendate. Este vorba despre mijloacele de transport public deservite de către operatorii privați nr. 125 și nr. 178. Acum Primăria Chișinău caută soluții pentru depășirea problemei.

Astfel, administratorul rutei nr. 125 și-a reluat activitatea pe un traseu prescurtat. În urma acestor modificări, începând de săptămâna viitoare, ruta de autobuz nr. 11 pe str. Livezilor din or. Durlești va fi reorganizată, pentru a asigura cetățenii cu transport.

De asemenea, autoritățile municipale caută soluții pentru acoperirea cu transport a rutei nr. 178. În prezent, 38 de rute municipale de transport public sunt deservite de microbuze, fiind autorizate pentru circulație 493 de mijloace de transport, dintre care zilnic ies la linie circa 300-350 de mașini.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!