/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Două rute de microbuz din Chișinău au fost suspendate. Care sunt acestea

14 ianuarie 2021, ora 08:31

Două rute de microbuz din Chișinău au fost suspendate. Este vorba despre mijloacele de transport public deservite de către operatorii privați nr. 125 și nr. 178. Acum Primăria Chișinău caută soluții pentru depășirea problemei.

Astfel, administratorul rutei nr. 125 și-a reluat activitatea pe un traseu prescurtat. În urma acestor modificări, începând de săptămâna viitoare, ruta de autobuz nr. 11 pe str. Livezilor din or. Durlești va fi reorganizată, pentru a asigura cetățenii cu transport.

De asemenea, autoritățile municipale caută soluții pentru acoperirea cu transport a rutei nr. 178. În prezent, 38 de rute municipale de transport public sunt deservite de microbuze, fiind autorizate pentru circulație 493 de mijloace de transport, dintre care zilnic ies la linie circa 300-350 de mașini.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram