/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

Horoscop. Leii ar putea beneficia de un context favorabil pentru a repara anumite relații

14 ianuarie 2021, ora 08:52

Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru 14 ianuarie 2020, potrivit libertatea.ro.

Horoscop Berbec – 14 ianuarie 2021: Este o zi care poate deschide un nou capitol în existența ta, cu condiția să reușești să îți controlezi nervozitatea și tendința de a o lua înaintea celorlalți, fără să stai pe gânduri deloc.

Horoscop Taur – 14 ianuarie 2021: Poate fi un moment bun, dacă ai reușit până acum să îți domolești, cât de puțin, tendința de a acumula doar pentru tine, chiar și cu încălcarea drepturilor celorlalți.

Horoscop Gemeni – 14 ianuarie 2021: Chiar dacă observi că îți scapă anumite informații, că nu ajungi la sursa lor sau că nu poți controla deloc anumite situații, ar fi bine să lași lucrurile așa cum sunt, deocamdată.

Horoscop Rac – 14 ianuarie 2021: Se deblochează de la sine anumite situații, planuri, proiecte în care sunt implicați și prieteni buni sau rude apropiate. Este important să îți temperezi egoismul și tendința de a neglija interesele firești ale celorlalți.

Horoscop Leu – 14 ianuarie 2021: Ai putea beneficia de un context favorabil pentru a repara relațiile cu superiorii sau cu persoanele mai în vârstă din familie. Este important să îți păstrezi generozitatea și căldura sufletească.

Horoscop Fecioară – 14 ianuarie 2021: Unele dintre planurile de viitor intră pe un traseu favorabil, dar te pândește și pericolul de a exagera, poate și din cauză că ai așteptat această ocazie. Graba nu te va duce acolo unde vrei, mai repede.

Horoscop Balanță – 14 ianuarie 2021: Se face puțină lumină în situația financiară a familiei, a unui grup de care depinzi și tu sau în reglementările legale care te afectează și pe tine.

Horoscop Scorpion – 14 ianuarie 2021: Unele dintre intențiile tale legate de relația de cuplu par acum realizabile și chiar sunt șanse să devină realitate. Problema e că e nevoie și de acordul, deplin al partenerului.

Horoscop Săgetător – 14 ianuarie 2021: Anumite probleme de sănătate sau legate de muncă dispar de la sine, poate și pentru că ești prins cu altele. Cert e că ai șansa de a face anumite schimbări, necesare, fără să fii presat de situație.

Horoscop Capricorn – 14 ianuarie 2021: Se deschid unele oportunități de dezvoltare prin fructificarea unui talent, a unei pasiuni. Dacă ești interesat, vei vedea și situațiile, și oamenii care te pot ajuta.

Horoscop Vărsător – 14 ianuarie 2021: Sunt șanse să se reinstaureze o anumită rutină în viața de familie, măcar parțial, suficient cât să te simți mai liniștit și să crezi că problemele au dispărut, fără să te fi ocupat de ele.

Horoscop Pești – 14 ianuarie 2021: Se deblochează anumite situații legate de deplasări, întâlniri, relații cu cei din anturajul apropiat. Este important să ții mai mult la echilibrul tău decât la cine știe ce victorie efemeră într-un conflict.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram