/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Judecătoria Chișinău, sediul Centru anunță că revine la regimul obișnuit de muncă

missing
14 ianuarie 2021, ora 17:57

Judecătoria Chișinău, sediul Centru revine la programul de lucru în regim obișnuit începând cu data de 18 ianuarie curent, activând de luni până vineri de la orele 08.30 până la 17.30, cu pauza de masă de la orele 13.00 până la 14.00.

Mai jos este prezentat graficul de activitate a Direcțiilor evidență și documentare procesuală a cauzelor din cadrul sediilor Judecătoriei Chișinău, și anume:

  • Primirea actelor/cererilor de chemare în judecată se efectuează în zilele lucrătoare începând cu ora 09.00 până la 16.00, cu pauza de masă de la 13.00 și până la 14.00;
  • Eliberarea actelor din cadrul Direcțiilor evidență și documentare procesuală a cauzelor din cadrul sediilor Judecătoriei Chișinău și arhiva instanței se efectuează în zilele lucrătoare, începând cu ora 09.00 până la ora 13.00.

Instituția amintește că este necesară, în continuare, respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19 atât din partea funcționarilor instanțelor judecătorești, cât și din partea justițiabililor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram