Judecătoria Chișinău, sediul Centru revine la programul de lucru în regim obișnuit începând cu data de 18 ianuarie curent, activând de luni până vineri de la orele 08.30 până la 17.30, cu pauza de masă de la orele 13.00 până la 14.00.

Mai jos este prezentat graficul de activitate a Direcțiilor evidență și documentare procesuală a cauzelor din cadrul sediilor Judecătoriei Chișinău, și anume:

  • Primirea actelor/cererilor de chemare în judecată se efectuează în zilele lucrătoare începând cu ora 09.00 până la 16.00, cu pauza de masă de la 13.00 și până la 14.00;
  • Eliberarea actelor din cadrul Direcțiilor evidență și documentare procesuală a cauzelor din cadrul sediilor Judecătoriei Chișinău și arhiva instanței se efectuează în zilele lucrătoare, începând cu ora 09.00 până la ora 13.00.

Instituția amintește că este necesară, în continuare, respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19 atât din partea funcționarilor instanțelor judecătorești, cât și din partea justițiabililor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!