/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Lady Gaga şi Jennifer Lopez vor urca pe scenă la ceremonia de inaugurare a lui Joe Biden

missing
14 ianuarie 2021, ora 16:57

Lady Gaga şi Jennifer Lopez vor urca pe scenă la ceremonia de inaugurare a preşedintelui american ales, Joe Biden, ce va avea loc săptămâna viitoare la Washington, alături de alte personalităţi care vor participa la evenimentul descris de echipa de tranziţie drept “o imagine a diversităţii” din America, relatează joi Reuters.

Cele două artiste vor concerta la evenimentul din 20 ianuarie la care cel de-al 46-lea preşedinte al SUA îşi va prelua mandatul, care va cuprinde, de asemenea, prestații din partea unui pompier de culoare din Georgia, a unei câştigătoare a premiului National Youth Poet Laureate, a unui preot catolic şi a unui pastor din oraşul natal al lui Biden, Wilmington din statul Delaware.

Lady Gaga va intona imnul naţional, iar Lopez va susţine un spectacol muzical. „Ele reprezintă o imagine clară a marii diversităţi a măreţei naţiunii noastre”, a declarat echipa de tranziţie într-un comunicat emis joi.

Publicul nu va putea urmări la faţa locului ceremonia de investire din Aripa de Vest a Capitoliului, în prezent fortificată cu garduri, bariere şi mii de militari ai Gărzii Naţionale.

În anunţul privind intervenţiile de la inaugurare, echipa de tranziţie a lui Biden a menţionat activitatea artistei Lady Gaga de susţinere a drepturilor persoanelor LGBTQ, precum şi pe cea a lui Jennifer Lopez de sensibilizare cu privire la impactul disproporţionat al noului coronavirus asupra persoanelor latino.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram