Asistenta medicală în pediatrie Vera Romașcu, care a activat la Spitalul Raional Hîncești, și-a pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de noul virus COVID-19.

„După săptămâni de luptă cu nemilosul virus, a ales să ne vegheze din eternitate. O persoană sufletistă, profesionistă și devotată lucrului, cu atitudine prietenoasă față de colegi și corectă față de pacienți. În aceste momente de mare durere, exprimăm condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați. Domnul să o odihnească în pace”, spun reprezentanții instituției, care au transmis condoleanțe celor apropiați.
De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 3193 de oameni, dintre care 68 lucrători medicali.

 

Cu profundă îndurerare anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, VERA ROMAȘCU, asistentă medicală în pediatrie….

Publicată de IMSP Spitalul Raional Hîncești pe Joi, 14 ianuarie 2021

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!