/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

O asistenta medicală din Hîncești a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

missing
14 ianuarie 2021, ora 16:06

Asistenta medicală în pediatrie Vera Romașcu, care a activat la Spitalul Raional Hîncești, și-a pierdut viața din cauza complicațiilor provocate de noul virus COVID-19.

„După săptămâni de luptă cu nemilosul virus, a ales să ne vegheze din eternitate. O persoană sufletistă, profesionistă și devotată lucrului, cu atitudine prietenoasă față de colegi și corectă față de pacienți. În aceste momente de mare durere, exprimăm condoleanțe familiei, rudelor și celor apropiați. Domnul să o odihnească în pace”, spun reprezentanții instituției, care au transmis condoleanțe celor apropiați.
De la începutul pandemiei, în Republica Moldova au murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 3193 de oameni, dintre care 68 lucrători medicali.

 

Cu profundă îndurerare anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, VERA ROMAȘCU, asistentă medicală în pediatrie….

Publicată de IMSP Spitalul Raional Hîncești pe Joi, 14 ianuarie 2021

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram