/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Oficial: Noua generaţie Lada Niva vine pe piaţă în 2024! Prima imagine

missing
14 ianuarie 2021, ora 13:51

În cadrul prezentării strategiei “Renaulution”, Groupe Renault a dezvăluit care va fi situaţia în următorii ani şi în tabăra celor de la AvtoVAZ. În particular s-a vorbit despre lansarea a patru maşini noi până în 2025, una dintre care va fi noua generaţie Niva şi un vehicul nou în segmentul C.

Din punct de vedere economic, astăzi AvtoVAZ își continuă transformarea pentru a deveni un producător auto de talie mondială, eficient și competitiv în cadrul Grupului Renault, cu cele mai înalte niveluri de localizare și un model de afaceri eficient. Citeşte articolul mai departe şi află detalii despre noua Niva, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram