/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Tortura în penitenciarele din Republica Moldova. Emisiune online

missing
14 ianuarie 2021, ora 14:56

Moldova este printre țările cu cele mai multe plângeri depuse de către cetățeni la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO). În cele mai multe cazuri, Moldova este declarată vinovată de justiție inechitabilă, tortură și încălcarea dreptului la libertate și securitate personală.

Violența fizică este doar o formă a torturii, există și violenta psihologică. Tortură sunt și condițiile deplorabile de detenție și neacordarea asistenței medicale. Jurnalista TV8, Viorica Tătaru, a realizat o emisiune online despre subiectul torturii în penitenciarele din Republica Moldova.

Proiectul a fost realizat la solicitarea și cu suportul Asociației HomoDiversus, o organizație publică, apolitică, non-guvernamentală, non-profit, creată prin voința liberă a persoanelor asociate pentru realizarea obiectivelor comune prevăzute de statut.Asociația promovează în activitatea sa valorile și interesele civice, precum și democrația, supremația legii și drepturile omului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram