/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Crash test cu Tesla Model Y. Cum se deformează acolo unde nu se vede cu ochiul liber

missing
15 ianuarie 2021, ora 13:11

Crossoverul electric Tesla Model Y a primit cel mai mare rating de siguranță pasivă în testele Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului Rutier din SUA (NHTSA). Cel mai proaspăt produs al mărcii se face din ianuarie 2020, are la bază Model 3 şi este în proporție de 75% unificat cu acesta. 

Testele de siguranță ale NHTSA includ simularea unui impact frontal la 56 km/h cu o suprapunere de 100%; simularea unui impact lateral de un cărucior cu o barieră care imită un alt autoturism de 1.360 de kg, la o viteză de 62 km/h; Citeşte continuarea articolului şi vezi imaginile disponibile pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram