După ce tv8.md a scris că primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-ar afla împreună cu familia într-o vacanță în Egipt, acesta a publicat mai multe fotografii pe profilul său de Facebook, în care a confirmat acest lucru.

„Impresionați de istoria civilizațiilor alături de copii. Depănăm istorii și răsfoim file ale Egiptului antic. Anterior le-am vorbit doar din cărți, acum am putut vedea pe viu piramidele. În câteva zile cu familia am cutreierat locurile din Egipt”, a scris Ceban pe Facebook.

Amintim că, un cititor fidel al tv8.md a trimis azi dimineață către redacția noastră mai multe imagini în care l-a surprins pe Ion Ceban în Egipt. În același timp, Ceban nu ar fi anunțat că pleacă în concediu.

Solicitată telefonic, purtătoarea de cuvânt a primăriei, Natalia Ixari, a declarat că Ceban nu se află la muncă, fără să ne ofere alte detalii.

Foto: Fb/Iv Ceban

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!