/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ În timp ce Primăria tace, Ion Ceban a confirmat că a fost în Egipt

missing
15 ianuarie 2021, ora 12:42

După ce tv8.md a scris că primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-ar afla împreună cu familia într-o vacanță în Egipt, acesta a publicat mai multe fotografii pe profilul său de Facebook, în care a confirmat acest lucru.

„Impresionați de istoria civilizațiilor alături de copii. Depănăm istorii și răsfoim file ale Egiptului antic. Anterior le-am vorbit doar din cărți, acum am putut vedea pe viu piramidele. În câteva zile cu familia am cutreierat locurile din Egipt”, a scris Ceban pe Facebook.

Amintim că, un cititor fidel al tv8.md a trimis azi dimineață către redacția noastră mai multe imagini în care l-a surprins pe Ion Ceban în Egipt. În același timp, Ceban nu ar fi anunțat că pleacă în concediu.

Solicitată telefonic, purtătoarea de cuvânt a primăriei, Natalia Ixari, a declarat că Ceban nu se află la muncă, fără să ne ofere alte detalii.

Foto: Fb/Iv Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram