Horoscop vineri, 15 ianuarie. Toate zodiile se pregătesc de weekendul mult așteptat, numai potrivit pentru relaxare. Mai e însă de trecut și peste această zi, așa că, pentru cei care merg la serviciu, culorile pe care ar trebui să le ia în considerare sunt rozul și movul, aduc noroc vineri și poate ar trebui să le includeți în ținutele voastre. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 24, 45 și 55, scrie impact.ro.

Berbec

Orice aspect al sănătății care te îngrijorează poate fi remediat ușor, mai ales dacă ai grijă de ține și tratezi preventiv. Din punct de vedere financiar poți realiza un progres, iar asta te poate mulțumi.

Taur

Poți să fii mândru de tine, deoarece datorită determinării tale ai reușit să faci destul de multe lucruri. Curajul și puterea sunt cele care îți vor arata că munca ta este cu rezultate bune pe termen lung.

Gemeni

Poți pune mai multe emoții că de obicei în atitudinea ta și în exprimare, iar cei din jur pot fi destul de surprinși de acest aspect. Încearcă atunci când faci o greșeală să o repari imediat, pentru a evita complicațiile.

Rac

Ai o energie bună și o rezistență puternică, mai ales că știi că începe weekendul. Propuneți să faci din acest weekend un timp productiv alături de cei dragi, chiar dacă te ocupi mai mult de activități simple.

Leu

Anumite câștiguri pot veni în drumul tău cât de curând, numai că mai au nevoie de puțină răbdare și persuasiune. Calitatea muncii tale este cea care va cântări mult în fața superiorilor tăi sau a celor cu care colaborezi.

Fecioară

Un anumit progres se realizează în viață ta și cumva ești mulțumit de cum ai evoluat și tu odată cu el. Totul depinde de tine, de cum analizezi lucrurile și de calitatea muncii tale.

Balanță

Pe anumite persoane te poți baza, iar pe altele nu. Important este să nu ai așteptări mai mari decât trebuie de la oamenii nepotriviți. Atunci când nu ești sigur de cineva, ocupă-te singur de acea situație pentru a te asigura că iese bine.

Scorpion

Unele lucruri nu pot fi schimbate, chiar dacă par să te frustreze un pic. Important este să le rezolvi ușor și practic, decât repede și să aibă repercusiuni pe termen lung.

Săgetător

Unele planuri pe termen lung au nevoie de implicarea ta, mai ales pentru că schimbările care s-au tot întâmplat în ultimul timp te-au cam dat peste cap. Ușor, ușor, îți vei recăpăta ritmul.

Capricorn

Încearcă să nu acționezi după primul impuls, ci mai degrabă ia lucrurile cu calm și analizeăza-le înainte de a lua orice decizie. Dacă nu ești sigur de ceva, întreabă persoanele pe care simți că te poți baza.

Vărsător

În unele momente e mai bine să zici mai puțin, iar tu știi că atunci când nu poți susține, nu trebuie să faci nici rău. Anumite situații de muncă pot fi mai neplăcute, dar asta nu trebuie să te afecteze direct dacă nu te implici în ele.

Pești

Un anumit disconfort poate fi creat de sănătate în această perioada, tocmai de aceea ar fi indicat să va stimulați imunitatea cât mai natural cu putință. Exerciții, vitamine și plimbări. Nu uitați că începe weekendul, așa că profitați și vă odihniți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!