/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Profesiile viitorului. Despre marketing cu Liliana Enachi

missing
15 ianuarie 2021, ora 16:58

V-ați întrebat vreodată câte profesii au dispărut de la începutul civilizației, câte sunt pe cale de dispariție și ce profesii vor fi tot mai solicitate în viitor? Anul trecut, în timpul forumului economic mondial „World Economic Forum” specialiștii au menționat că peste 75 de milioane de locuri de muncă vor dispărea în următorii zece ani. În același timp, vor fi create alte 133 milioane de locuri de muncă pentru a putea face față unei noi revoluții industriale.

Totuși, care sunt profesiile viitorului? Împreună cu cititorii tv8.md vom încerca să aflăm răspunsul, urmărind fiecare ediție a proiectului „Profesiile viitorului”.

În acest episod o avem invitată pe Liliana Enachi, specialistă în marketing, care susține că ceea ce face ea acum nu este altceva decât o profesie a viitorului. De ce? Afli în filmulețul video de mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram