/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Alertă de călătorie. În ce condiții pot intra cetățenii R. Moldova pe teritoriul Italiei

missing
16 ianuarie 2021, ora 14:40

Guvernul de la Roma a introdus noi măsuri de restricție în contextul combaterii răspândirii infecției cu virusul Covid-19. Anunțul a fost făcut de Ambasada Republicii Moldova în Italia, iar restricțiile vor intra în vigoare astăzi, 16 ianuarie și vor fi valabile până la 05 martie 2021. 

Astfel, rămân în continuare în vigoare prevederile ce interzic intrarea în Italia a persoanelor care în ultimele 14 zile au vizitat sau tranzitat Republica Moldova, cu excepția celor care vor prezenta motive doveditoare de: a) muncă; b) urgență absolută; c) sănătate; d) studii; e) întoarcerea la domiciliu sau la reședință.

Aceste persoane au obligația de a completa și prezenta, transportatorului la îmbarcare sau persoanei autorizate să efectueze controlul, o declarație pe propria răspundere cu obligația să se autoizoleze pentru o perioadă de 14 zile la sosirea în Italia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram