/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Articolul cu privire la punerea sub acuzare a lui Trump ar putea ajunge săptămâna viitoare în Senat

missing
16 ianuarie 2021, ora 15:30

Preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul, Nancy Pelosi, ar urma să transmită săptămâna viitoare Senatului articolul privind punerea sub acuzare a lui Donald Trump, informează sâmbătă CNN, citat de Reuters.

Donald Trump a devenit miercuri primul preşedinte din istoria SUA pus de două ori sub acuzare de Camera Reprezentanţilor, în care zece aleşi republicani li s-au alăturat democraţilor pentru a-l inculpa de „incitare la insurecţie” după violenţele comise de susţinători ai săi în Capitoliu.

Mitch McConnell, liderul majorităţii republicane din Senat, a exclus desfăşurarea unui proces rapid, pe care îl consideră imposibil de finalizat înainte ca Donald Trump să părăsească puterea miercuri, 20 ianuarie, dar dacă acesta este recunoscut vinovat, ulterior ar putea fi declarat în situaţie de ineligibilitate, scrie agerpres.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram