/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Cadavrul unui moldovean, bătut până la moarte, a fost găsit într-o pivniță în Franța

16 ianuarie 2021, ora 10:05

Cadavrul unui bărbat declarat dispărut a fost descoperit pe 8 ianuarie în pivnița unui pavilion. Se vehiculează ipoteza unei reglări de conturi în comunitatea moldovenească, scrie leparisien.fr , citat de Ziarul de Gardă. În prezent, autoritățile franceze sunt în legătură cu consulatul R. Moldova pentru a identifica victima.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în seara zilei de vineri, 8 ianuarie, în beciul unui pavilion din Arnouville (Val-d’Oise). Totul a început după-amiaza, când secția de poliție a primit un telefon. La celălalt capăt al firului, persoana declara că unul dintre cunoscuții săi nu a dat niciun semn de viață de câteva zile.

Forțele de securitate s-au deplasat la casa respectivă, cunoscută ca fiind frecventată de bărbați moldoveni. Oamenii legii au efectuat verificări însă nu au reușit să dea de bărbatul dispărut.

Ulterior, anchetatorii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din preajmă și au remarcat că, într-adevăr, bărbatul dispărut a intrat în pavilion și nu a mai ieșit de acolo. Corpul neînsuflețit al moldoveanului a fost apoi găsit în pivniță, ascuns sub o saltea și învelit cu o pătură, scrie zdg.md.

Primele constatări ale medicului legist au arătat că a fost vorba de o crimă. „Victima a fost bătută până la moarte”, a spus o altă sursă, citată de leparisien.fr. Ipoteza de bază rămâne cea a unui conflict izbucnit între persoanele care au ocupat casa. Deocamdată, acești oameni nu au fost identificați și motivul crimei rămâne un mister.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram