/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Accident fatal la Ungheni. Un bărbat de 50 de ani, lovit mortal de un automobil

missing
16 ianuarie 2021, ora 10:46

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost lovit mortal de o mașină de marca BMW. Accidentul s-a produs ieri, 15 ianuarie, în jurul orei 21:00, pe traseul R-1 Chișinău-Ungheni, la intrarea în satul Elizavetovca din raionul Ungheni.

Preliminar, oamenii legii au stabilit că, șoferul în vârstă de 22 de ani, originar din raionul Cantemir, ar fi fost orbit de un alt automobil ce venea din sens opus. Din acestă cauză, tânărul nu ar fi observat pietonul care merge pe carosabil. Bărbatul ar fi fost beat, iar în urma impactului, acesta a decedat pe loc, până la sosirea ambulanței.

Conducătorul auto a fost supus testării alcoolscopice, fiind stabilită o concentrație de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. Șoferul este cercetat în stare de libertate. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Ungheni

Foto: IP Ungheni

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram