Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță temperaturi scăzute pe tot teritoriul țării pentru următoarele zile. În acest sens, pentru o deplasare sigură în condiții de iarnă, Inspectoratul Național pentru Securitate Publică (INSP) vine cu recomandări.

Potrivit INSP, înainte de plecare, autoturismul trebuie curățat corespunzător în cazul în care acesta este înghețat. Asigurați o bună vizibilitate a parbrizului, a lunetei, a geamurilor laterale și a oglinzii retrovizoare.

Maşina trebuie echipată corespunzător, cu anvelope de iarnă, lanţuri şi material antiderapant. Îna inte de a porni la drum, verificaţi nivelul uleiului, combustibilului, antigelulului, lichidului de parbriz şi instalaţia de încălzire.

Oamenii legii recomandă să nu efectuați depăşiri riscante, pentru că din cauza carosabilului umed puteţi derapa foarte uşor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!