Un bărbat de 50 de ani a rămas prins în fiarele uni tractor după ce a fost implicat într-un accident la periferia orașului Drochia. Salvatorii au intervenit de urgență și au acordat primul ajutor șoferului. 

„În după amiaza zilei de 16 ianuarie, angajații IGSU din nordul țării au fost solicitați să intervină pe traseul R – 7, la periferia orașului Drochia. Potrivit primelor informații, un tractor de model MTZ -80 cu remorcă s-a inversat pe traseu în timpul deplasării”, a declarat Liliana Pușcașu, purtătoarea de cuvânt a IGSU.

În urma accidentului, bărbatul s-a ales cu leziuni ușoare, fiind preluat de serviciul medical pentru îngrijiri la spitalul raional. La moment viața șoferului nu este în pericol.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Alte circumstanțe se stabilesc.

În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit în 22 situații de risc printre care lichidarea focarelor de ardere, deblocări de uși, tractare de mijloace auto, dar și au prevenit izbucnirea a cinci incendii în raioanele Fălești, Florești, Nisporeni și Orhei.

Foto: IGSU

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!