Horoscop Berbec – 17 ianuarie 2021: Ies în evidență anumite dezamăgiri, nemulțumiri și neplăceri care s-au atașat memoriei tale și parcă nu mai poți scăpa de ele. Este posibil să te eliberezi și nu e greu, trebuie doar să vrei.

Horoscop Taur – 17 ianuarie 2021: Te consideri lezat de lipsa de reacție, de implicare sau de inițiativă a unor prieteni sau rude apropiate. De fapt, ești dezamăgit că nu au răspuns pozitiv la invitațiile tale.

Horoscop Gemeni – 17 ianuarie 2021: Este important să rămâi concentrat pe ceea ce contează pentru tine, dar să cauți să echilibrezi această tendință. Altfel, te poți trezi cu mai multe goluri în existența ta.

Horoscop Rac – 17 ianuarie 2021: Planurile tale, aspirațiile și dorințele sunt în schimbare, ceea ce nu e rău deloc. Chiar dacă trăiești o oarecare nesiguranță din acest motiv, vei reuși să înțelegi că aceste schimbări pot fi benefice.

Horoscop Leu – 17 ianuarie 2021: Te simți împovărat de propriile obligații, ca și cum ai fi nevoit să preiei și poverile altora, deși nu e așa. Dacă nu faci față, poți cere ajutorul unor apropiați, recunoscându-ți limitele, față de tine, în primul rând.

Horoscop Fecioară – 17 ianuarie 2021: Norii negri se adună, din nou, deasupra relațiilor importante, cum ar fi cea de cuplu. Este bine să știi ce vrei, dar și mai mult contează să faci ceea ce ține de tine.

Horoscop Balanță – 17 ianuarie 2021: Munca îți cere un consum neobișnuit de mare și poate ar fi bine să găsești timp și pentru odihnă sau pentru a face ceea ce te relaxează sau te poate revigora.

Horoscop Scorpion – 17 ianuarie 2021: Ești foarte interesat de cei dragi, dar interesul tău nu este repartizat în mod egal, ceea ce poate genera nemulțumiri pe termen lung. La un moment dat, te vei întreba de unde și cum au apărut.

Horoscop Săgetător – 17 ianuarie 2021: Mediul intim este cel mai bun loc în care te-ai putea afla, cu preocupările care îți hrănesc sufletul. Tristețile și regretele nu ar trebui lăsate să-ți ocupe prea mult timp.

Horoscop Capricorn – 17 ianuarie 2021: Tot ce se află în imediata ta apropiere, fie persoane sau lucruri, îți provoacă reacții contradictorii, pe care nu le poți justifica. Poate că e nevoie de o schimbare în gândirea ta, ca să le poți reevalua corect.

Horoscop Vărsător – 17 ianuarie 2021: Totul se învârte, din păcate, în jurul banilor astăzi. Din păcate, pentru că e o pierdere de vreme să te ocupi în mod direct de acest subiect. Ca să câștigi mai bine, este necesar să progresezi.

Horoscop Pești – 17 ianuarie 2021: Ai multe semne de întrebare despre felul în care vor evolua anumite situații legate de casă, familie, dar și de carieră și imaginea ta publică. Răspunsurile vor veni și ele, la momentul potrivit.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!