După ce în presă au apărut informații că primarul Capitalei, Ion Ceban, se află în vacanță în Egipt, astăzi acesta a anunțat că a avut cinci zile de concediu. 

„Am avut concediu oficial de cinci zile. Am plecat cu familia la odihnă și nu văd ce crimă odioasă am săvârșit precum spun unii. După părerea unora ar însemna ca timp de patru ani când mă aflu în funcția de primar nu ar trebui să mă odihnesc cu familia nicăieri. Mi-au calculat timpul, zborul, banii care i-am dat, iar pozele cu copiii mei au fost arătate la toate canalele tv posibile”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că de la începutul pandemiei, primarul capitalei, Ion Ceban, s-a bucurat de trei vacanțe. Zilele trecute, edilul se află în Egipt, împreună cu soția și cei doi copii. Despre aceasta însă s-a aflat datorită unui telespectator al TV8, care l-a fotografiat pe plajele însorite și a trimis imaginile în adresa postului nostru de televiziune.

Câteva ore mai târziu, și primarul a publicat fotografii din vacanță, din care se vede că a reușit să admire faimoasele piramide egiptene.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!